Renkaat

puh. 03-3346655 info@orivedenkumikorjaamo.fi

-
ECOPIA EP150

ECOPIA EP150

Bridgestonen ympäristöystävällisen ECOPIA-rengasmalliston lippulaiva yhdistää erinomaisen vakauden ja hallinnan matalaan vierintävastukseen, loistavaan polttoainetaloudellisuuteen ja pienempiin hiilipäästöihin. ECOPIA antaa sinulle kevyen ja varman renkaanjäljen, eli täydellisen synergian turvallisuuden ja ympäristösuorituskyvyn välillä.

Lue lisää
Potenza S001

Potenza S001

Aivan uusi Potenza S001 määrittelee tehon ja ajettavuuden rajat uudelleen. Formula 1™ -tarkkuus sekä ylivoimainen pito ja ohjattavuus kohtaavat Bridgestonen uusimmassa äärimmäisen suorituskykyisessä renkaassa.

Lue lisää
B250

B250

-Harmoniaa! Mukavuuden ja vakauden hyvä tasapaino. Hiljainen ajoääni ja pieni riski joutua vesiliirtoon. Suorituskyvyn ja kilometrimäärän hyvä tasapaino.

Lue lisää
TURANZA ER300

TURANZA ER300

Pitkäkin matka on yhtä nautintoa, kun suorituskyky, vakaus ja ajamisen nautittavuus ovat tarkassa tasapainossa. Turanza ER300:n luja rakenne ja huipputason kulutuspintateknologia tarjoavat erinomaisen vakauden ja ohjautuvuuden märälläkin kelillä. Optimaalisen hallinnan ansiosta ajat turvallisesti ja varmasti hankalissakin olosuhteissa.

Lue lisää
POTENZA RE050 A

POTENZA RE050 A

Täydellinen rengas urheilullisille, vaativille ajajille märällä ja kuivalla kelillä. Epäsymmetrinen pintakuvio.

Lue lisää
POTENZA RE050

POTENZA RE050

Profiilin edistyksellinen muotoilu takaa optimaalisen pidon. Voimakkaasti kaartuvat urat takaavat erinomaisen vedenpoiston ja parhaan mahdollisen pidon. Innovatiivinen kuviopalojen asemointi takaa tarkan hallinnan ja alhaisen melutason. Silikonilla vahvistettu kulutuspinnan yhdiste mahdollistaa erinomaiset ajo-ominaisuudet märillä ja kylmillä teillä.

Lue lisää